Loading...

CVT Advanced

Home / CVT Advanced

Wil je graag je zang verder bijschaven en meer expressie geven door klankkleur en effecten te gebruiken? Dan is CVT Advanced iets voor je. Deze cursus is het vervolg op CVT Essentials.

Je kunt aan deze cursus deelnemen wanneer je al kennis hebt over CVT. Daarvoor heb je CVT Essentials, CVT Basisworkshop of CVT Privéles gevolgd of heb je lessen gevolgd bij een andere Authorized CVT Teacher.

In CVT Advanced gaan we de geleerde basis zangtechniek verder in je spiergeheugen verwerken zodat je nog meer vrijheid ervaart in wat je kunt zingen. Daarnaast leer je hoe je meer expressie kunt toevoegen aan je stem door de klankkleur te variëren en door de verschillende effecten zoals distortion, screams, growls, grunt, vibrato, vocal breaks en creaks te gebruiken. Deze avonden zijn het moment waarop je kunt experimenteren met geluid en staan vaak bol van vreemde en nieuwe geluiden. Dit zorgt voor veel gezellige, hilarische en ontroerende momenten.

Op iedere cursusavond gaan we aan de slag met een (gevorderd) onderdeel van Complete Vocal Technique en leer je met groepsoefeningen dit onderdeel direct in de praktijk te brengen. Daarna is er een Masterclass waarin een aantal zangers een solo hebben voor de groep. Tijdens deze Masterclass werk je aan je eigen leerpunten. Je kiest dus zelf een nummer en je bepaald zelf zelf waar je aan wil werken. Het werken in de groep geeft het voordeel dat je ook leert van- en geïnspireerd raakt door anderen. De lessen zijn om de week zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om het geleerde te oefenen. Na deze cursus kun je verder met de CVT Studygroup of privélessen.

Doel
• Je traint je spiergeheugen optimaal
• Je ontwikkelt je eigen stem zodat je deze nog beter kan beheersen
• Je leert hoe je je klankkleur kunt gebruiken en/of aanpassen in een nummer
• Je leert de verschillende effecten van CVT zoals distortion, grunt, growl, screams, vocal breaks, vibrato

Waar Werkplaats de Witt, Cursusruimte
Wanneer
10 lessen op maandagavond 1x in de 14 dagen (ivm de vele vakantiedagen in april en mei kan de zomercursus niet om de 14 dagen gepland worden)
Data zomercursus 
19 mrt, 16 apr, 7 mei, 14 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni, 2 juli
Data wintercursus 1 okt, 22 okt, 5 nov, 19 nov, 3 dec, 17 dec, 14 jan, 28 jan, 11 feb, 25 feb 
Tijd 
19:00-21:00 uur
Kosten
 €245,- p.p.
Niveau
gevorderd
Deelnemers
maximaal 8 personen
Aanmelden 
klik hier
Algemene voorwaarden: 
klik hier

Schrijf je nu in voor de CVT Advanced zomercursus; start op 19 maart en zing! Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. klik hier