Loading...

Zangcursus

Home / Zangcursus

Wil je gedurende 10 weken intensief met zang bezig zijn met een leuke groep medezangers? Dan is een zangcursus iets voor je. Je leert een goede basis zangtechniek of je leert hoe je nog meer expressie kan geven met je stem.

Zangcursus CVT Essentials

Om te beginnen kun je starten met de CVT Essentials. Dit is een zangcursus waarmee je een goede basis legt voor je zang, en leer je over stembeheersing (o.a. volume, bereik en stabiliteit) en toepassing daarvan in de praktijk.

Zangcursus CVT Advanced

Heb je al een goede basis zangtechniek dan kun je kiezen voor de zangcursus CVT Advanced. Je verdiept je in deze zangcursus verder in de zangtechniek en je leert meer expressie te geven door het gebruik van klankkleur en effecten.

Experimenteren en humor

Heel fijn om les te krijgen in CVT zangtechniek. De idee dat alles mag, zolang het maar geen pijn doet vind ik een erg prettig en logisch uitgangspunt, waardoor ik me vrij voel om alles te mogen proberen. En dat Marjolein haar lessen dan ook nog ontspannen en met veel humor geeft, maakt dat ik erg graag naar de les kom.

Hananja

Professioneel en maatwerk

Er is veel ruimte voor je eigen leervragen, aangepast op je eigen leerstijl. Ik krijg het gevoel dat ik alles kan en mag proberen qua stemgebruik en ik word goed begeleid zodat ik niet mijn stem forceer of constrictie krijg.

Laura