Loading...

Zangles

Home / Zangles

Zangles op maat

In de zangles zijn jouw muzikale wensen het uitgangspunt. De focus is daarom op een gezond gebruik van je stem, streven naar de beste geluidskwaliteit en het experimenteren met de sound die jij wil. De zangles wordt dus losgekoppeld van ‘smaak’ maar je leert te luisteren naar dat wat jou als vocalist uniek maakt. Je leert je eigen kwaliteiten ontdekken en je krijgt de juiste ‘tools’ om technisch beter te worden. Hoe beter jij je stem kent en beheerst hoe meer je toekomt aan datgene waar het zingen echt omdraait. Het overbrengen van een boodschap of emotie bij je publiek, om woorden te geven aan de dingen die geen woorden hebben. Omdat de zangles volledig op je wordt afgestemd maakt het niet uit of je een ambitieuze beginner bent of een professionele artiest.

Nummers die je zelf uitkiest

Tijdens de zangles zing je de nummers die jij wil zingen. Je kiest dus je eigen muziek of je werkt aan je zelf geschreven nummers. Wil je juist ontdekken wat je eigen sound is dan gaan we samen op zoek naar de muziek die bij je past. Ook als je nieuwe inspiratie wil opdoen of buiten je comfort zone wil werken heb ik genoeg suggesties voor je. Anders dan misschien gebruikelijk is focus ik me tijdens de zangles 100% op jouw zang. Dit betekent dat je werkt met een instrumentale (karaoke) track en niet met pianobegeleiding. Wil je juist oefenen met samenspel dan kan ik je op de piano begeleiden. Ik raad je aan om je zangles op te nemen met je smartphone of opnamedevice zodat je deze thuis nog eens terug kunt luisteren.

Frequentie zangles

Ook de frequentie van deze lessen bepaal je zelf, je kunt af en toe komen bij de losse zangles of juist intensiever door een strippenkaart van 6 zanglessen te nemen. Deze strippenkaart is 3 maanden geldig. Wil je in de avonduren lessen volgen dan kun je aansluiten bij één van de zangcursussen.

Zangles wordt gegeven vanaf 12 jaar totdat je erbij neervalt ;-). Ben je jonger dan 21 jaar dan krijg je op onderstaande prijzen een korting van 21% omdat je geen btw hoeft te betalen.

Proefles

Zingen is vaak heel persoonlijk, het is belangrijk dat je een klik voelt met je docent. Daarom kun je eerst een proefles van 30 minuten afspreken voor €15,- Je krijgt dan een persoonlijk stemadvies.

Privéles
  • Losse privéles
  • Bijschaven zangtechniek
  • Hulp nummers
  • Duur 60 minuten
  • Vooral geschikt voor gevorderde zangers en zangeressen of zangers die nergens aan vast willen zitten
55,-
Strippenkaart 6 privélessen
  • 3 maanden geldig
  • In drie maanden doelmatig aan de slag
  • Basis zangtechniek leren
  • Duur privéles 60 minuten
  • Voor beginnende en gevorderde zangers
300,-