Over Zangdocent Marjolein Kobes - CVT authorized teacher

Luister naar je kriebels en zing!

 

Iedere keer als ik een concert bezoek dan voel ik het, die kriebel in mijn buik dat ik daar ook wil staan. Dat ik dat ook kan. Maar tegelijkertijd komen daar ook al die andere gedachtes: ik ben niet zó goed, ik ken niet de juiste muzikanten, ik heb daar toch geen tijd voor etc etc. Nadat die kriebel is geactiveerd heb ik soms even de focus om het werkelijkheid te laten worden. Ik ga dan actief aan de slag met liedjes schrijven en spreek met muzikanten. Maar langzaam dooft dan de kriebel en worden de: ik kan het toch niet gedachten steeds harder en lijken alle andere dingen ineens zoveel belangrijker. Het gekke is dat wij vaak onze eigen talenten blokkeren dat we onszelf tegenhouden om datgene te doen waar we kriebels bij voelen. Het lijkt alsof we de juiste ‘tools’ missen om onze focus vast te houden om door te zetten en om dat wat onmogelijk lijkt dichterbij te brengen. Inmiddels heb ik een fijne band bij elkaar en schrijven we samen liedjes om uiteindelijk weer daar op dat podium te staan. Maar iedere dag ben ik nog aan het ontdekken wat ik nodig heb om door te zetten om naar mijn kriebels te blijven luisteren. Omdat ik merk dat zoveel mensen dit herkennen wil ik je meenemen op mijn ontdekkingstocht. Want het goede nieuws is dat we de juiste ‘tools’ kunnen leren. Ik wil mijn (inmiddels uitgebreide) kennis hierover graag met je delen in een training om je zelfvertrouwen als zanger te boosten. Heb jij de ambitie om naar je kriebels te luisteren? Hier op mijn blog en op instagram zal ik je alvast proberen te inspireren om je kriebels serieus te nemen en te zingen!