Loading...

CVT Essentials

Home / CVT Essentials

Wil je een goede basis leggen voor je zang? Dan is CVT Essentials iets voor je.

De focus van deze cursus ligt op het leren van een goede basistechniek en de toepassing hiervan in de praktijk. Tijdens de cursus wordt er naast uitleg van de zangtechniek, veel geoefend met zingen, zowel solo als in de groep. De lessen zijn om de week zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om het geleerde te oefenen. Zangers van verschillende niveaus kunnen aan deze cursus deelnemen waardoor je van elkaar leert en geïnspireerd raakt. Inmiddels is er door deze cursus al een heus ‘CVT netwerk’ ontstaan met studiegroepen. Wil jij je ook aanmelden? klik hier.

Op iedere cursusavond gaan we aan de slag met een onderdeel van Complete Vocal Technique en leer je met groepsoefeningen en individuele oefeningen dit onderdeel direct in de praktijk te brengen. Bepaalde ademsteun oefeningen doen we bijvoorbeeld met de groep maar voor bijvoorbeeld het leren om volume te maken oefenen we individueel. Daarna is er een Masterclass waarin een aantal zangers een solo hebben. Tijdens de oefeningen en de Masterclass wordt er ruim de tijd genomen om je eigen leerpunten verder te ontwikkelen.

Doel
• Je leert de basis van CVT
• Je leert je stem beter beheersen: o.a. volume, bereik, stabiliteit
• Je leert hoe je CVT kan toepassen in de praktijk
• In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld: ademsteun, twang, vorming klinkers, stemfuncties: Neutral, Curbing, Overdrive en Edge.

Waar Werkplaats de Witt, Cursusruimte
Wanneer 10 lessen 1x in de 14 dagen op maandagavond. Deze cursus is helaas vol. Wil je zeker zijn van een plekje schrijf je dan in voor de  eerstvolgende CVT Essential cursus in september 2018.
Data 24 sep, 8 okt, 29 okt, 12 nov, 26 nov, 10 dec, 7 jan, 21 jan, 4 feb, 18 feb 
Tijd 
19:00-20:30 uur
Kosten
€230,- p.p.
Deelnemers
7 tot 10 personen
Aanmelden
 klik hier
Algemene voorwaarden:
klik hier

Schrijf je nu in voor CVT Essentials en zing mee! De nieuwe cursus start weer in september.