Loading...

CVT Essentials

Home / CVT Essentials

Wil je een goede basis leggen voor je zang? Dan is deze zangcursus, CVT Essentials iets voor je.

Leer in 5 maanden een goede zangtechniek

In deze CVT Essentials zangcursus leer je een goede basis zangtechniek en je leert hoe je deze techniek kan toepassen in een liedje. Tijdens de cursus wordt er naast uitleg van de zangtechniek, veel geoefend met zingen, zowel solo als in de groep. De lessen zijn om de week zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om het geleerde te oefenen. Zangers van verschillende niveaus kunnen aan deze cursus deelnemen waardoor je van elkaar leert en geïnspireerd raakt. Inmiddels is er door deze cursus al een heus ‘CVT netwerk’ ontstaan met studiegroepen. Wil jij je ook aanmelden? klik hier.

Wat doen we tijdens de cursus?

Op iedere cursusavond gaan we aan de slag om je beter te leren zingen. Ik werk met Complete Vocal Technique om je een goede basis zangtechniek aan te leren. Je leert met groepsoefeningen en individuele oefeningen. Ook probeer ik zoveel mogelijk te zingen tijdens de lessen zodat je straks niet alleen oefeningen kunt maar ook weet hoe je een liedje goed kunt zingen. Ook krijg je per les huiswerk mee zodat je alles thuis goed kunt oefenen. Aan het einde van de les is er een Masterclass waarin een zanger een solo heeft. Tijdens de oefeningen en de Masterclass wordt er ruim de tijd genomen om je eigen leerpunten verder te ontwikkelen.

Na vijf maanden zangcursus kun je:

•  je ademsteun goed gebruiken, weet je hoe je helderheid op je stem krijgt en hoe je klinkers moet vormen.
• Je kunt je stem beter beheersen: je weet hoe je volume moet maken, hoe je je bereik kunt trainen, en je krijgt meer stabiliteit in je stem.
• Je weet hoe je de geleerde zangtechniek kunt toepassen in een liedje.

Kortom je hebt een goede basis zangtechniek ontwikkelt.

Waar: Werkplaats de Witt, Zangstudio Marjolein Kobes (cursusruimte)
Wanneer: 10 lessen 1x in de 14 dagen op maandagavond. 
De eerstvolgende cursus start op 16 september

Data najaarscursus (10 lessen): 16-9, 30-9, 21-10, 4-11, 18-11, 2-12, 16-12, 13-1, 27-1, 10-2
Tijd: 
19:00-20:30 uur
Tarief:
je investering is €240,- voor 10 lessen van anderhalf uur, dit is €16,- per uur
Deelnemers
7 tot 10 personen
Aanmelden
 klik hier
Algemene voorwaarden:
klik hier

Schrijf je nu in voor CVT Essentials en zing mee! De nieuwe cursus start in september. De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen dus wacht niet te lang.