Loading...

CVT Essentials

Home / CVT Essentials

Leg een goede basis voor je zang. En geniet van het samen zingen en leren met anderen.

Leer in 12 weken een goede basis zangtechniek

In deze Zangcursus Essentials leer je een goede basis zangtechniek. Ook ontwikkel je de vaardigheid hoe je zangtechniek kan toepassen in een liedje. Tijdens de cursus wordt er naast uitleg van de zangtechniek, veel geoefend met zingen, zowel solo als in de groep. Om de week komen we bij elkaar voor een groepsles, de andere week is er een online sessie waarin ik al je vragen beantwoord en we je voortgang bespreken. Op deze manier houdt je een goede motivatie en heb je tussendoor genoeg tijd om het geleerde te oefenen. Twijfel je of je past in de groep, neem dan even contact met me op voor een proefles.

In mijn cursussen zie ik dat zangers erg snel vooruit gaan met hun zang. Vaak gaat dit proces in de zangcursus sneller dan tijdens de privélessen. Dit klinkt gek maar door een groep leer je van elkaar en raak je ook gemotiveerd en geïnspireerd door elkaar. Inmiddels is er door deze cursus al een heus ‘De Zangstudio netwerk’ ontstaan en staan we regelmatig met elkaar in de karaoke-bar of op jamsessies. Wil jij je ook aanmelden voor deze zangcursus? klik hier.

Wat doen we tijdens de cursus?

Iedere cursusavond leer je basistechnieken om beter te zingen. De cursus bestaat uit 6 groepslessen en 6 online sessies. Tijdens de groepslessen zing je met de groep en als je wil probeer je iets alleen. We zingen zoveel mogelijk. Op deze manier zie je snel resultaat. Naast de basistechniek leer ik je hoe je een liedje instudeert en krijg je een masterclass. Tijdens de masterclass richt ik me op jouw leerpunten zodat jij de juiste handvatten krijgt om je zang verder te ontwikkelen. Je bent vrij om aan te geven of je in een masterclass solo wil zingen of een oefening samen met de groep wil doen. De online sessies zijn de plek waar je me al je vragen stelt die je tegenkomt tijdens het oefenenen en waar we je voortgang bespreken. Na iedere groepsles kun je de basistheorie teruglezen in het cursusboek. In dit cursusboek vindt je tevens huiswerkopdrachten zodat je thuis ook weet hoe je verder moet oefenen.

Zangcursus Essentials bestaat uit:

  1. 6 groepssessies, met groepsoefeningen en een individuele masterclass
  2. 6 online sessies, waar je al je vragen kunt stellen
  3. Feedback en contact tussendoor via de what’s app groep
  4. Cursusboek met uitleg van de basistheorie en oefeningen

Resultaat na 12 weken zangcursus:

  1. Je kunt je ademsteun goed gebruiken, je weet je hoe je helderheid op je stem krijgt en hoe je klinkers moet vormen.
  2. Je krijgt meer stabiliteit in je stem.
  3. Je weet hoe je volume moet maken.
  4. Je weet hoe je moet oefenen om o.a. je bereik te trainen.
  5. Je weet hoe je een liedje met de juiste zangtechniek instudeert.

Kortom aan het einde van deze zangcursus heb je een goede basis zangtechniek ontwikkelt.

De nieuwe Zangcursus Essentials start op 21 september

Waar STOOM Beer & Food Waalbandijk 14D Nijmegen
Wanneer
12 weken op maandagavond
Groepssessies maandagavond, 19:30-21:30 uur
Onlinesessies maandagavond,18:45-19:15 uur
Tarief €295,- 
Niveau
Beginner of voor iedereen die terug wil naar de basis
Deelnemers
maximaal 10 personen

Aanmelden klik hier
Algemene voorwaarden:
klik hier

Schrijf je nu in voor de Zangcursus Essentials en zing mee! We starten op 21 september. De Zangstudio werkt volledig Corona proof.