Loading...

CVT Essentials

Home / CVT Essentials

Wil je een goede basis leggen voor je zang? Dan is deze zangcursus, CVT Essentials iets voor je.

Leer in 5 maanden een goede zangtechniek

In deze CVT Essentials zangcursus leer je een goede basis zangtechniek. Ook ontwikkel je de vaardigheid hoe je zangtechniek kan toepassen in een liedje. Tijdens de cursus wordt er naast uitleg van de zangtechniek, veel geoefend met zingen, zowel solo als in de groep. De lessen zijn om de week zodat je tussendoor genoeg tijd hebt om het geleerde te oefenen. Zangers van verschillende niveaus kunnen aan deze cursus deelnemen. Twijfel je of je past in de groep, neem dan even contact met me op voor een proefles.

In mijn cursussen zie ik dat zangers erg snel vooruit gaan met hun zang. Vaak gaat dit proces in de zangcursus sneller dan tijdens de privélessen. Dit klinkt gek maar door een groep leer je van elkaar en raak je ook gemotiveerd en geïnspireerd door elkaar. Inmiddels is er door deze cursus al een heus ‘CVT netwerk’ ontstaan en staan we regelmatig met elkaar in de karaoke-bar of op jamsessies. Wil jij je ook aanmelden voor deze zangcursus? klik hier.

Wat doen we tijdens de cursus?

Op iedere cursusavond gaan we aan de slag om je beter te leren zingen. Ik werk met Complete Vocal Technique om je een goede basis zangtechniek aan te leren. Je leert met groepsoefeningen en individuele oefeningen. Omdat niet iedereen de discipline heeft om thuis oefeningen te doen probeer ik zoveel mogelijk te zingen tijdens de lessen. Dit geeft vaak onmiddellijk resultaat en op deze manier leer je gelijk hoe je een liedje kunt instuderen. Aan het einde van de les is er een Masterclass waarin een zanger een solo heeft. Tijdens de oefeningen en de Masterclass wordt er ruim de tijd genomen om je eigen leerpunten verder te ontwikkelen. Na iedere les krijg je een kleine huiswerkopdracht mee zodat je thuis ook weet wat je kunt oefenen.

Resultaat na vijf maanden zangcursus:

  1. je kunt je ademsteun goed gebruiken, je weet je hoe je helderheid op je stem krijgt en hoe je klinkers moet vormen.
  2. je leert je stem beter beheersen: je weet hoe je volume moet maken, hoe je je bereik kunt trainen, en je krijgt meer stabiliteit in je stem.
  3. je weet hoe je de geleerde zangtechniek kunt toepassen in een liedje.

Kortom aan het einde van deze zangcursus heb je een goede basis zangtechniek ontwikkelt.

Waar: Werkplaats de Witt, Zangstudio Marjolein Kobes (cursusruimte)
Wanneer: 9 lessen 1x in de 14 dagen op maandagavond. 
De voorjaarscursus start bijna. Geef je dus snel op!

Data voorjaarscursus 2020 (9 lessen): 2-3, 16-3, 30-3, 20-4, 4-5, 18-5, 8-6, 22-6, 6-7
Tijd: 
19:00-20:30 uur
Tarief:
je investering is €265,- voor 9 lessen van anderhalf uur
Deelnemers
7 tot 10 personen
Aanmelden
 klik hier
Algemene voorwaarden:
klik hier

Schrijf je nu in voor de voorjaarscursus CVT Essentials en zing mee! Er zijn nog 4 plekken vrij. We starten op 2 maart 2020.